Wij zijn onderdeel van


Wie zijn wij

Anker Immobilien is een Duits makelaarskantoor met een Nederlands tintje. Ons kantoor word gerund door deskundig personeel met jarenlange ervaring in het vak  Onze belangrijkste bedrijfsdoelstelling is klanttevredenheid en het kunnen bieden van een totaalpakket aan diensten. U bent niet alleen welkom bij het aankopen van een woning , wij kunnen u tevens de passende buitenlandhypotheek aanbieden. Dit is mogelijk bij zowel Duitse als Nederlandse banken. In beide gevallen behoudt u het recht op de Nederlandse hypotheekrenteaftrek mits u een inkomen uit Nederland behoudt. Ook voor de passende verzekeringen en de nodige service en begeleiding kunt u bij ons terecht. Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent !

Kantoor Anker Immobilien is gespecialiseerd in woningverkoop in het Noord Duitse grensgebied. Wij zijn tevens zeer actief op het nieuwbouwgebied , wij bouwen met zeer goede en ervaren Duitse aannemers. Nieuwbouw in geheel Nederland en Duitsland is bij ons mogelijk . Wij kunnen u tevens assisteren bij het vinden van een passende bouwkavel .Ook voor ombouw/renovaties kunt u bij ons terecht. Besluit u te bouwen met ons dan heeft u gekozen voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Een zeer sterk punt van ons kantoor is het directe contact met koper en verkoper. Onze woningen komen overwegend uit eigen bestand. Vele Nederlandse makelaars en Nederlandse makelaarssites werken half actief samen met Duitse makelaars. De mensen moeten hierdoor vaak erg lang wachten op een afspraak of zelfs op een reactie. Een ander nadeel is het vaak niet actueel zijn van het aanbod , denkt u een woning te hebben gevonden blijkt deze veelal reeds verkocht te zijn. Bovendien komt u dan vaak uiteindelijk toch bij een Duits prekende makelaar terecht. Geholpen worden in uw eigen taal van het begin tot het eind kan enorm in uw voordeel werken. Wij weten wat u moet doen en helpen u bij uw overstap , u kunt altijd bij ons terecht ook na de aankoop.

Bij een succesvol tot stand gekomen van de hypotheek kan de notarisafspraak gemaakt worden. Er gaat altijd iemand van ons kantoor met u mee naar de notaris. Het koopcontract is in het Duits opgesteld u krijgt van ons echter een in het Nederlands vertaald/verklaard  contract ter informatie.

Als u van ver komt is het vaak verstandig om een verblijfsplaats te regelen zodat u op uw gemak rond kunt kijken. Als extra service kunnen wij u vakantiewoningen aanbieden nabij ons kantoor. U heeft de keuze uit een vrijstaand gemeubileerd huis of een van de vier ingerichte appartementen mits deze vrij zijn.

Wij doen er alles aan uw bezoek aan Duitsland een prettige ervaring te laten zijn. U bent altijd welkom op ons kantoor , ook al is het alleen om adviezen in te winnen. De koffie staat altijd klaar !